Furniturebox

Är det dags att fräscha upp där hemma – kanske bara mindre förändringar eller en större renovering? När du behöver förnya dina möbler så är Furniturebox platsen där du hittar allt du behöver.

Stort utbud för alla rum

Furniturebox har samlat en mängd olika varumärken i sitt breda sortiment av möbler. Här hittar du allt från välkända märken till de mer ovanliga, men alla kännetecknas av sin goda kvalitet och utformning. När du botaniserar bland utbudet hittar du möbler i olika stilar för olika rum.
Vill du förnya barnrummet finns allt från våningssängar och garderober, till skrivbord och smarta förvaringsmöbler. Lek med färger och former för att skapa det rum ditt barn längtar efter; med lite fantasi och kreativitet kan ni göra om rummet från grunden utan för mycket jobb.
Är det dags för vardagsrummet att få en uppfräschning så är Furniturebox platsen där du får hjälp att göra din vision till verklighet. Sätt dig ner och planera vilka förändringar du vill göra. Räcker det med att ändra färgskalan med filtar, kuddar och inredningsdetaljer? Eller är det tid för en ny soffa, fåtölj, mattor och tv-bänk? Även om din lista är lång så behöver du inte leta runt på flera olika hemsidor för att hitta allt du söker – på Furniturebox finns allt och lite till.

Allt du behöver för utomhuslivet

Här finns även ett brett utbud av utomhusmöbler, både för mindre balkonger och större uteplatser. Soffgrupper och mindre möbler kommer i olika typer av material, både plast, rotting och trä. Men när uteplatsen planeras inser man ofta att man behöver mer än bara möblerna; förvaring till dynor, eventuellt infravärme och kanske parasoll och myggnät. Kanske även en kylbox för att låta sommarens drycker ligga på kylning? Hos Furniturebox hittar du allt detta – olika former av solskydd, en mängd tillbehör och till och med olika typer av staket och grindar. När sedan den kallare årstiden kommer är det dags att förbereda utemöblerna för vinterförvaring. När du planerar inköp av dina utemöbler rekommenderar vi varmt att du även skaffar de möbelöverdrag som kommer behövas under höst och vinter. Då har du redan det du behöver när det är dags, och du slipper bekymra dig. Behöver du tips om möbelvård så finns även det på hemsidan.

Förverkliga din dröm

Så när du väl tagit tag i tanken att göra om lite där hemma och gjort den planering som behövs, är det bara att sätta dig framför datorn och klicka hem allt du behöver. Att ha allt samlat på en hemsida gör hela processen väldigt mycket enklare för dig, än om du hade behövt leta runt på många ställen. Furniturebox erbjuder snabba leveranser och öppet köp i ett helt år, så köpen ska kännas trygga för dig som kund. Det tar inte lång tid innan du har din beställning på plats, och du kan börja göra din vision till verklighet. Vi är många som har känt glädjen av att fräscha upp ett eller flera rum i vårt hem, eller kanske uppdatera uteplatsen. Det är en fantastisk känsla som man gärna delar med andra!