Trademax – när du vill förnya din inredning

Hösten rullar in över oss och innesluter oss i ruggiga, kalla dagar och mörka kvällar. Det är dags att göra våra hem ombonade och redo för de kalla månader som ligger framför oss. På Trademax hittar du allt du behöver för höst- och vintermyset.

Inredning för alla tillfällen

På Trademax finns allt du kan tänka dig för att förgylla och förnya ditt hem, oavsett vilken årstid det handlar om. Men nu när det börjar bli kallt och grått utomhus kan det vara skönt att skapa den där härliga och varma atmosfären, som gör det så inbjudande att komma hem. Om du bara vill piffa till dina rum inför årstidsväxlingen kommer du långt med att byta ut kuddar, filtar och lite inredningsdetaljer. När du byter färgskala händer mycket i ett rum, och nu när hösten är här kan du lätt skapa känslan av värme. Vill du ha riktigt mycket värme så skaffar du dig en riktig kamin; Trademax har både el-, etanol- och braskaminer. Här finns även ett stort utbud av soffor och fåtöljer, som också blir väldigt inbjudande med några filtar och kuddar i olika storlekar och nyanser.

Är det sovrummet du vill fräscha upp och göra i ordning inför de kalla månaderna så kommer du långt med ett byte av gardiner och ett stort, vackert överkast. Tillsammans med kuddar och filtar skapar du precis den känsla du vill ha i sovrummet, och med olika typer av ljuskällor ökar atmosfären ytterligare. Även barnrummet kan behöva en liten tillsyn ibland, och planerar du förändringen tillsammans med ditt barn så kommer ni kunna skapa just det rum som han eller hon drömmer om.

Förbered vårens ankomst

Även om vi just nu är fullt upptagna med att inse att de kalla och ruggiga månaderna ligger framför oss, så kan det ändå vara klokt att planera framåt. Om du redan nu börjar se över och planera vad du behöver under vår och sommar så sparar du mycket tid. Har du en balkong eller trädgård så kanske du behöver förnya en del av möblerna där. På Trademax finns både matgrupper för utomhusbruk, soffgrupper, grillar, utekök och balkongmöbler – allt du kan tänkas behöva. Tänk också på att se över möbelförvaring och möbelskydd inför vintern, något som det är hög tid att tänka på redan nu.
Trademax har även all form av inredning till badrum, och allt som kan behövas vid en renovering av det. Vill du flytta ut badrumskänslan när sommaren kommer så finns här även badtunnor, uteduschar och olika typer av pooler.

Så vad du än behöver för att förnya ditt hem så har Trademax allt och lite till. Ta dig tid att planera dina förändringar där hemma, och få sedan allt hemskickat med några enkla klick. Då allt du behöver finns samlat på en enda hemsida så sparar du både tid och energi genom att du slipper leta runt på olika platser. Utöver prisvärda produkter har Trademax dessutom möjlighet till kvällsleveranser samt ett flertal andra tillägg som du som kund kan välja mellan. Allt för att göra ditt köp så bra och smidigt som möjligt.