Trendrum

Håller du på att göra om hemma? I så fall hittar du ett stort utbud av inredning på trendrum.se. De har möbler till alla rum i huset samt utemöbler. Dessutom håller de väldigt låga priser vilket är något av deras signum. Här kan du köpa allt från din nya säng till ett litet vinskåp eller en vacker prydnad till uteplatsen. Trendrum grundades redan år 2010 och sedan dess har deras idé varit att erbjuda specialdesignade möbler via sin nätbutik. En av deras främsta säljpunkter är att du kan välja din egen klädsel när du beställer en fåtölj eller soffa.

Heminredning för alla

Trendrum vill vara en sajt för alla oavsett vilken stil och typ av hem du har. Det ska vara enkelt att shoppa inredning. Till exempel vill de göra det enklare för kunder att köpa säng på nätet. Många tvekar idag att köpa säng online eftersom man inte vet om den kommer uppfylla kraven för en god nattsömn. Trendrum säger därför själva att de kvalitetssäkrar alla sina sängar och har även upprättat en guide som hjälper dig att hitta rätt säng för dig.

Denna onlinebutik är framförallt känd för sina soffor. Som vi nämnde tidigare kan du på vissa modeller välja själv vilken klädsel du vill ha, något som uppskattas av många kunder. Alltså tillverkas dessa soffor efter beställning. På vissa modeller kan du inte bara välja klädsel utan även andra små detaljer som till exempel soffben.

Fördelaktiga priser

Trendrum lägger stor vikt vid att alla ska ha råd att köpa inredning och säljer därför sina möbler till konkurrenskraftiga priser. Deras mål är att sälja billiga möbler som fortfarande håller hög kvalitet. Möblerna levereras antingen till din dörr eller till närmaste postombud beroende på storleken på paketet. De använder sig av två olika transportfirmor i form av DSV och DHL. En stor fördel är att du får fri frakt på allt oavsett summan på din beställning.

Att lägga en beställning

Om du vill lägga en beställning hos Trendrum lägger du bara de varor du vill ha i kundkorgen. Du ser alltid om varan finns i lager och beräknad leveranstid när du är inne på den specifika sidan. När du är klar går du vidare till kassan. Sedan fyller du i dina uppgifter och om du beställer som privatperson eller företag. Du kan välja mellan flera olika betalningsmetoder inklusive kort och direktbetalning. Det går även att delbetala och betala på faktura inom 14 dagar. Innan du slutför köpet måste du bara godkänna villkoren genom att kryssa i rutan. Du kommer sedan att få en e-postbekräftelse på den adress som du har uppgett. När varorna har skickats kommer du även får ett mejl med spårningsnummer så du kan följa din order.

Kundtjänst

Skulle du ha frågor eller funderingar kan du kontakta kundtjänsten hos Trendrum. De har öppet samtliga veckodagar mellan 10-12. Du kan antingen ringa till dem eller skicka iväg ett mejl. De har även en speciell e-post som du kan vända dig till om du är intresserad av att göra ett samarbete via sociala medier.